Tandläkare

Förra veckan kom veterinären ut till stallet och tittade på Precious tänder. Hon hade två vargtänder som veterinären drog ut men annars hade hon en fin mun. Känns skönt att veterinären äntligen gått igenom hennes mun. Nu känns det bättre när jag ska rida också för jag har varit lite orolig eftersom jag inte vetat 100% hur hennes mun varit. Nu får hon inte ha bett på en vecka så idag var det första gången hon arbetades i en utav utepaddockarna. Hon fick springa runt lite och det tyckte hon var väldigt roligt och hon vart supernyfiken på alla hästar som stod och tittade på henne hehe. 
Jag längtar extra mycket till denna helg då det är dem bästa och roligaste helgen varje år. Såklart pratar jag om Göteborg Horse show dit jag och min mamma åker varje år. Ska bli så mysigt att bo på hotell och baaaara andas häst. Tur i skogen!

Tidigare har jag och Precious bara promenerat i skogen men idag satt jag upp och Laszlo fick gå med. Har inte velat rida tidigare då hon ömmat så mycket men igår fick hon på sig framskor så jag passade på idag. Min lilla donna skötte sig exemplariskt. Hon vart så himla pigg och vi skrittade bara en liten runda nu första gången så när vi väl var tillbaka i stallet gick vi in i ridhuset och red lite. Jag travade runt och galopperade lite och hon vart verkligen superpigg hehe. Så jag gjorde så att jag hoppade av och släppte henne lös så hon fick bralla loss lite. Det var nog uppskattat ifrån hennes sida då det kom ett och annat bocksprång hehe. Skönt att hon inte gör så när jag sitter på ;)Undersköterska!

Äntligeeen kan jag kalla mig själv för undersköterska!
Förra veckan skickade jag in min absolut sista uppgift och är nu helt klar med min utbildning. Nu väntar jag bara på att mina betyg och diplom ska komma. Frågan är bara, vad ska jag göra nu? Hahah jag har pluggat rätt mycket och nu kommer jag få en massa ledig tid över. Nej men det känns väldigt skönt att vara klar men samtidigt lite tråkigt hehe. Jag tyckte verkligen om att plugga dessa ämnen just för att jag är intresserad utav det och då blir det mycket roligare. 


RSS 2.0