Min prinsessa!

Jag måste bara skryta lite om hur duktig min tjej var i måndags. Eftersom det är sportlov så har även ridskolan lov och jag hade insläppeti måndags så jag tyckte det passade perfekt att åka ut på kvällen och rida och sedan släppa in hästarna. Jag fick för mig att det inte skulle vara så mycket folk och att vi kunde ta ett pass i ridhuset. Det fick jag äta upp hehe. När vi kom till ridhuset var det redan två ekipage där. En hade precis kommit och den andra hade byggt fram hinder och hoppade med bland annat vattenmatta. Sedan kom det även två ekipage till så vi var sammanlagt 5st i ridhuset. Herregud, tänkte jag... hur skulle detta gå. Jag började att gå runt lite med Precious för hon var ju så himla nyfiken. Vattenmattan skulle hon inspektera först. Sedan var det en islänning där som var skäck som var väldigt rolig att stå och stirra på hehe. När hon fått titta runt lite så kände jag att det var dags att hoppa upp. Hon har ju bara varit själv i ridhuset innan men jag kände att det var värt att prova. Jag menar skulle det vara något så kan man bara hoppa av.
Väl uppe på ryggen så är hon pigg och alert som vanligt. Vi red i 20 minuter som jag gör nu i början och hon skötte sig exemplariskt. Vi delade upp oss på något sätt på två volter och jag skrittade mestadels med henne och tränade på halt, backa, framdelsvändning osv. Hon kändes så himla lugn och fin så vi provade lite trav också. Det gick superbra och hon travade på i sin takt. Hon var fullt koncentrerad på mig och det kändes verkligen som om att hon och jag var i en bubbla tillsammans och resten runt omkring fanns liksom inte. Jag hade inte så stora förväntningar på henne eftersom vi bara ridit ensamma innan och att sedan vara 5 ekipage på en och samma gång är en omställning. Det är annorlunda ljud och nya hästar som hon inte känner, så jag menar det är ju nästan bäddat för att det inte ska gå lysande. Men hon skötte sig så bra! Jag har levt på den känslan i ett par dagar nu hehe. Imorgon ska jag upp på ryggen igen, hoppas det går lika bra!

Bild från i höstas hahah!
 

Kommentarer
Postat av: Isabella

Synd att ni inte bor här i stan, hade varit så kul att få följa er "på riktigt"! Får nöja mig med bilder och filmer iaf :) Heja heja!

2016-03-05 @ 19:14:37
URL: http://www.ryttarlivet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0