Hoppträning!

I helgen var det dags för hoppträning och då med hästen Zeke som är ett varmblod. Dock skolats om till ridhäst och han älskar verkligen att hoppa och har en bra teknik. Jag har inte haft honom på någon hoppträning innan men nu är jag och han definitivt hoppträningskompisar. Tycker om den hästen så otroligt mycket. Han är väldigt pigg och stark för att han bara älskar att hoppa så att han är inte allt för lätt hehe.
Som vanligt började vi med uppvärmning med bommar på marken. Sedan höjs dom successivt ju längre in i träningen vi kommer. Vi hoppar alla hinder efter hand på en lägre nivå och sedan läggs allt ihop till en bana och då kan man höja om man vill. 
Banan började genom att vi red snett igenom från F till H där det stod ett litet kryss. Sen följde man staketet till M där det var en tre kombination med tre galoppsprång emellan. Sedan vart det snett igenom från K till M och hoppa en oxer. Och sista var längs långsidan från H till K där det stod två hinder med galoppsprång om jag inte minns fel. Allting flöt på väldigt bra för mig och Zeke och vi båda vart väldigt nöjda efter träningen. Vi hamnade till slut på ca 95cm-1m.
Här är lite bilder. Och ja jag vet att jag inte matchade hjälmen särskilt bra men det fick bli en lånehjälm då jag glömde min egna hehe ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anita

Så fina bilder! :D

2016-04-21 @ 19:44:33
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Denise

Duktiga ni är! :)

2016-04-24 @ 13:24:01
URL: http://flingans.nu
Postat av: Isabella (ryttarlivet.com)

Vad duktiga ni är! Jag tycker inte hjälmen var så felmatchad? Snygg ju!

2016-05-19 @ 21:09:14
URL: http://www.ryttarlivet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0