Hoppträning!

I helgen var det dags för hoppträning och då med hästen Zeke som är ett varmblod. Dock skolats om till ridhäst och han älskar verkligen att hoppa och har en bra teknik. Jag har inte haft honom på någon hoppträning innan men nu är jag och han definitivt hoppträningskompisar. Tycker om den hästen så otroligt mycket. Han är väldigt pigg och stark för att han bara älskar att hoppa så att han är inte allt för lätt hehe.
Som vanligt började vi med uppvärmning med bommar på marken. Sedan höjs dom successivt ju längre in i träningen vi kommer. Vi hoppar alla hinder efter hand på en lägre nivå och sedan läggs allt ihop till en bana och då kan man höja om man vill. 
Banan började genom att vi red snett igenom från F till H där det stod ett litet kryss. Sen följde man staketet till M där det var en tre kombination med tre galoppsprång emellan. Sedan vart det snett igenom från K till M och hoppa en oxer. Och sista var längs långsidan från H till K där det stod två hinder med galoppsprång om jag inte minns fel. Allting flöt på väldigt bra för mig och Zeke och vi båda vart väldigt nöjda efter träningen. Vi hamnade till slut på ca 95cm-1m.
Här är lite bilder. Och ja jag vet att jag inte matchade hjälmen särskilt bra men det fick bli en lånehjälm då jag glömde min egna hehe ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder!

I måndags hade jag med mig Laszlo till stallet som fotograferade lite. Bättre än inget iaf ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Min fina!

Alltså jag vet inte var jag ska börja någonstans. Det har ekat tomt på bloggen men jag har haft fullt upp. Precious blir bara finare och finare i ridningen. 
Idag blev det en uteritt med tre andra tjejer ifrån stallet. Precious har ju inte ridit i den skogen förutom två gånger och då inte så långt. Idag red vi en hel runda och hon skötte sig så jäääkla bra! Hon var väldigt framåt och till en början med skulle hon verkligen vara först. Hon trängde sig förbi och sedan var hon nöjd hahah. Mot slutet blev hon såklart lite trött men jag kan inte vara mer än nöjd med henne.
Är så otroligt lycklig och undrar vad jag har gjort för gott i livet för att förtjäna denna underbara häst!
Uteritt!

Herregud det var ett tag sedan jag var här inne och skrev. Veckorna bara flyger iväg och det har precis varit påsk. Jag och mamma var då i Göteborg och var på Göteborg Horse show, dit vi åker varje år. Sjukt kul att världscupfinalerna var i Göteborg i år. Efter jag har varit i Göteborg så blir jag alltid så inspirerad och motiverad utav att se alla ryttare och hästar. Fick shoppat lite saker också men det kan komma i ett annat inlägg.

Idag har det varit strålande solsken och klarblå himmel. Tyvärr är det ju inte så många plusgrader men vi ska vara glada för att solen är framme. Så idag efter jobbet passade jag på att rida ut en runda med Precious. Laszlo var med och gick med Milton så vi var inte helt ensamma. Precious har inte varit i den skogen i det nya stallet så det blev ju jättemycket för henne att titta på. Men hon skötte sig jättebra för att vara första gången. Det som var lite läskigt var ju platsen som sitter runt höbalarna hehe.
Nu är jag även långledig så jag ska passa på att sova och bara va. Och vara hos Precious såklart hehe.RSS 2.0