Uteritt!

I lördags på lektionen så slog vi ihop två grupper och gav oss ut på en tur i skogen. Sammanlagt var vi 7 tjejer som gav oss ut. Jag satt på Zeke som jag inte ridit i skogen tidigare men han vart jätteduktig. Jag kan inte skogen här runt omkring men som tur var hade vi med Elin som kunde guida oss igenom skogen. Det blev en händelserik runda på ungefär 2h och 45 min eller nått sånt. Det var fina grusvägar i skogen där man kunde gasa på lite mer och sedan kom vi till stigar och red över stock och sten. En bra varierande kombination!
Måste berätta en sak när vi var ute haha, nej två saker! Ena grejen var att jag red först med Zeke. Rider man honom så ska man helst ligga först och Farras och Clara red bredvid oss. Det kom en liten nedförsbacke och Clara satte av i en fin lugn galopp medans vi andra fortsatte skritta. Helt plötsligt blir Farras rädd för en skylt och de galopperar in i en buske hahahahah. Jag kan inte med ord beskriva hur kul det såg ut. Som tur var så vart ingen skadad hahhaa.
Den andra grejen var att vi kom utpå ett ställe där vi ridit innan så jag kände igen mig men helt plötsligt hade de stängt så vi kom inte igenom. Det var en åker typ så vi hoppade av och öppnade och red igenom. Vi fattade inte alls varför de hade stängt där så vi red på. Till slut kommer vi fram till ännu ett stängsel och ser kossor lite längre fram till höger. Vi trodde att de var bakom den stängda grinden tills vi förstod att ajaj vi var inne i kohagen. Det blev inte bättre utav att alla kor hade horn och blev nyfikna och ställde sig upp när vi kom. Vi alla fick panik och hoppade av hästarna, öppnade stänglset och sprang ut. Som tur var var inte kossorna så nyfikna att de kom fram till oss för då hade vi nog bajsat ner oss haha.
Ja väldigt händelserik var den men mycket rolig! Lite blandade bilder ifrån uteritten.


Kommentarer
Postat av: Clara

😘

2015-09-24 @ 21:15:14
Postat av: Beatrice Johansson

Åh, så mysigt:)
sv: ja, det brukar vara det bästa:) Kramisar

2015-09-25 @ 12:56:43
URL: http://beatricejohansson.vione.se
Postat av: Mikkan

HAHHA xD Men hur ser jag ut egentligen?!

2015-09-26 @ 17:55:41
URL: http://mikaelaneergaard.blogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Härliga bilder! :)

2015-10-01 @ 10:41:08
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0