Uppe på ryggen!

En liten snabb uppdatering om Milton. Igår när Milton kom hem hade jag förväntat mig en pigg liten vovve eftersom de sa att han piggnat till. Milton låg och sov hela dagen igår med så jag förstår inte hur de kan säga att han var pigg. Åt med halvkass aptit och lämnade mat vilket han aldrig gör. Drack gjorde han inte heller så provade att blanda vatten med lite vaniljsås och då drack han lite heheh. En annan sak som gjorde oss oroliga var att han dreglade mycket när han låg och sov och det gör han ju aldrig. Hela ansiktet vart helt blött.
Idag har han piggnat till rejält. Han äter med mycket god aptit och har druckit lite bättre. Han har börjat att leka och busa med Glittra som de brukar göra. Han är vaken mer men sover en hel del ändå och det är kanske inte så konstigt. Han har heller inte dreglat som innan. Skönt att det får åt rätt håll!


Jag har glömt att skriva att jag har varit uppe på Precious rygg dör allra första gången i fredags. Eftersom dt gick så bra sist med sadelträningen så tänkte jag att om det kändes lika bra så skulle jag prova att hänga på henne. Jag var sjukt nervös om jag ska vara ärlig haha. Som tur var hade jag Anna som stöd och hjälp. Hon stod och höll i Precious ifall hon skulle bli rädd. Hängde mig över Precious rygg och hon bara stod stilla. Anna hade med godis och berömde henne under tiden. Jag hoppade ner några gånger och hängde mig sedan över ryggen igen ifrån båda hållen. Hon brydde sig inte särskilt mycket utan var mer intresserad av vad Anna hade i fickan hehe. Hon gick även åt sidan och då kände jag bara ojojoj, men sen stannade hon snällt och stod still. Jag är så stolt över min pingla och hoppas att detta håller i sig, att hon är så lugn och fin framöver.

Bildbevis! :)Kommentarer
Postat av: Anita

Kul :D

2015-09-29 @ 16:57:31
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Tuva Björnwall

Fin blogg du har! :)

2015-09-29 @ 19:52:01
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0