Ny hovslagare!

Som rubriken lyder så testade vi på en ny hovslagare igår. Precious skötte sig jättebra och stod stilla hela tiden. Han berömde henne väldigt mycket och där stod man och var en stolt ägare hehe. Dock är hon ju alltid lite skeptisk till nya människor så att han gosade var inte så populärt hehe men hon gjorde inget.
Annars så rullar livet på i en himla fart. Snart är oktober slut och vi börjar på november. Dock har vi haft och har en väldigt fin höst och det ska vi vara tacksamma över. 
Denna veckan består av jobb och massa roliga saker. Har varit i Åled på mitt gamla jobbställe där det var fest för oss som slutat, de som fått barn och de som fyllt jämt. Det bjöds på god mat, tipspromenad och paketer. Känns tråkigt att lämna alla goa kollegor där men jag hoppas såklart att jag kan komma tillbaka dit någon gång. Ikväll ska jag jobba och imorgon också. På eftermiddagen ska jag till stallet och rida underbara Eagle. Lördag och söndag är det också jobb. Efter jobbet på lördag är det spelkväll hos Pia för att senare åka och fira min fina mormor. Så det är en rolig helg jag har att se fram emot.

Det får bli en bild på Glittra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0