Helgen!

Det har varit fullt upp hela helgen!
I fredags var det såklart stallet sär Precious fick en massa pyssel och puss. Sedan bar det hem till mamma och pappa för att hjälpa dem flytta upp deras sovrum till övervåningen. Så det vart både säng och byråer som vi bar upp och fixade en massa annat. Mamma och pappa bjöd även på kinamat!
I lördags började dagen med ridlektion på Eagle. Det var dressyr som stod på schemat och dagens övningar handlade om övergångar. Det var ett riktigt roligt pass men vi alla var helt slut efteråt haha. Vi skulle rida riksvägen rätt upp och göra halt - skritt- halt - skritt. Eagle skötte sig jättebra och lyssnade fint. Det är så himla bra att göra övergångar med honom då han blir lite mer på allerten och koncentrerar sig mer. Sedan gjorde vi det även i trav och galopp med lite justeringar på övningen då. Det var så himla roligt och vi alla var nog nöjda efter dagens pass. Eagle skötte sig som sagt kanon och vart verkligen med mig och ville göra allting rätt. Han får en stoooor guldstjärna. 
Efteråt tränade jag som sagt med Precious som jag skrev om i tidigare inlägg. Och även i lördags så åkte vi hem till mamma och pappa och hjälpte till att riva väggen för att öppna upp så vardagsrummet blir stort igen.Idag är det söndag och på söndagarna så hjälper jag till i stallet från lunch till eftermiddagen. Jag har precis satt mig ner i soffan efter en varm go dusch medan maten är i ugnen. Har sovit väldigt dåligt i natt pga stormen som drog in. Får se det som så att jag förhoppningsvis kommer somna lätt ikväll då det är jobb imorgon bittig.

Eftermiddag i stallet.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0