Sadelträning

Både igår och idag har vi sadeltränat. Igår fick hon bara stå inne i stallgången och äta hö med sadeln på. Först att den jättelöst och sedan spände jag sakta hål för hål tills den satt bra på henne. Hon brydde sig inte ett dugg.
Idag gick vi upp till terrängbanan eller vad vi ska kalla den hehe. Det är en äng med naturhinder. Vi körde nh där hon skulle följa efter, stanna, backa osv. Lite frustrerad var hon att hon inte fick äta. Och sedan är de andra hagarna precis intill och hästarna började busa och springa runt vilket gjorde henne lite stressad. Men vi gick runt i en lugn och fin takt som gjorde henne avslappnad. 
Sedan fick hon självklart beta som belöning då hon var så duktig. Helt plötsligt fick hon ett sånt glädjespel som hon fått tidigare då hon ställer sig lite på bakbenen och sedan hoppar runt. Blev först lite rädd att hon blev rädd för sadeln men efter en liten stund stannade hon lugnt och betade haha sötnosen. 

Kommentarer
Postat av: Anita

Ååh så roligt, snyggingen :D

2015-05-28 @ 08:47:18
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Så duktig hon är och så länge det bara är bus och glädje kanske det är bra att hon hoppar omkring med sadeln på, ju fler rörelser som görs med den på ryggen ju vanare blir hon.

2015-05-28 @ 12:36:03
URL: http://escapingreality.spotlife.se/
Postat av: Ryttarlivet.com

Det är så kul att läsa om era framsteg, ni är superduktiga!

2015-05-29 @ 06:55:59
URL: http://www.ryttarlivet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0