Sadel!

Helgen har bestått av jobb och stall som vanligt hehe. I lördags var det först hoppträning med Farras då vi tränade på hoppkadriljen. Ja det gick helt okej men kanske att vi ska göra lite ändringar. Efteråt blev det ett dressyrpass på Athilda. Hon var rätt spänd i början och väldigt trippig och då var mitt enda fokus att få henne lugn. När hon väl var lugn kunde vi börja jobba med att gå i en låg fin form. Hon travade på i den formen jag ville och frustade nöjt. Då blir man lycklig! Eftersom jag först ville fokusera på att göra henne lugn så var jobbet att jobba på volter och byta varv mycket så hon skulle bli fokuserad. Som sagt blev hon avslappanad och fin till slut och gick hur fint som helst. Nöjd med denna Donna!
Idag var jag ledig efter all jobb i helgen och kunde sova några timmar längre hehe. Jag tog med min sadel till stallet idag och sadeltränade med Precious för första gången. Eftersom det var första gången tog vi det bara i stallgången. Jag satt på sadeln och rörde den så hon skulle fatta att det var någonting på ryggen. Hon brydde sig inte ett dugg. Inte heller när jag spände sadelgjorden och det kan jag nog tacka tömkörningsgjorden för. Hon fick stå på stallgången med sadeln på ryggen och äta hö. Anledningen till det var att hon skulle vänja sig vid att ha något som sitter fast på henne samtidigt som hon rör sig lite. Hon rör ju huvudet upp och ner när hon äter och kanske flyttar sig och så och då rör sadeln på sig. Hon får en stor guldstjärna idag eftersom det inte var några problem!

Just det! Glömde berätta ännu en rolig grej om jobb. Jag vet att min söta mormor läser min blogg så nu hoppas jag hon blir glad. Jag fick semestervikariat över sommaren men från och med 1 juni går jag på vanligt vikariat och räknas då som månadsanställd. Vikariatet håller på till sista augusti sedan får jag hoppas jag blir förlängd. Men nu äntligen kan jag börja planera sommaren!Kommentarer
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Så duktoig hon är och så kul för dig att verkigen vara med under varje steg av hennes utveckling. Jättekul att få följa den via bloggen också!

2015-05-11 @ 19:37:21
URL: http://escapingreality.spotlife.se/
Postat av: Eliz

Vad fin blogg<33

2015-05-26 @ 12:07:33
URL: http://nouw.com/elizericsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0