Måndag!

Förlåt för dålig uppdatering hehe. Har jobbat mycket det senaste veckan så har inte riktigt hunnit med. Från förra måndagen har jag bara varit ledig en dag så jag har inte gjort så mycket mer än att jobbat och varit hos Precious. Självkart såg jag när Måns vann i lördags iallafall hehe.
Just det på min lediga dag var vi på Gekås i torsdags. Vi kom efter åtta någon gång och det var nästan inget folk. Vid middagstid när vi åkte hem var det inte heller så mycket som det brukar. Så skönt att kunna gå i lugn och ro och inte behöva trängas. Köpte lite grejer som behövdes här hemma och självklart en hel del till Precious. Hon fick ett nytt regntäcke. Hon har blivit stor och växt ur sina 125 täcken och då fick det bli nya 135. Hittade ett snyggt Jackson täcke för ett bra pris.
Men imorgon är jag ledig och efter träning med Precious blir det in till stan och köpa presenter till min sambo som fyller år på torsdag. Har alltid haft prolem med vad jag ska köpa men denna gången har jag allting klart.
Denna veckan har jag tömkört Precious. Det går bättre och bättre nu när vi kommer ifrån staketet men såklart fortfarande lite vingligt. Hon bryr sig inte ett dugg om tömmarna längre uten knallar på. Sedan har vi även fortsatt träna på uppmärksamheten vilket jag tycker har gått väldigt bra jämfört med hur hon har varit. Som jag skrev tidigare så har jag henne först i grimskaft där jag gör saker hela tiden så hon måste koncentrera sig på mig. Jag stannar, backar, lägger volt, bågar osv. På så sätt blir hon mer uppmärksam och går in i vår lilla bubbla. Har även gått längs med staketet där det sticker in lite gott gräs. Ett par gånger har hon försökt ta en tugga men hon har förstått rätt fort när jag skickat bort henne ifrån staketet att det inte är lönt att försöka. 
När jag har känt att hon har hängt med så släpper jag henne lös. Då har vi kört samma stil genom att gå jämte staketet och hon har följt efter mig väldigt bra. När hon är lös så springer vi och busar lite med hehe. Hon följer efter i full trav den lilla donnan. En stor guldstjärna får hon av mig!

Världens finaste!Kommentarer
Postat av: Cajsa

hehe ja, visst är den? :P
allt bra med dig idag?

2015-05-25 @ 22:27:24
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Skogsraah ☾

Det låter som en bra vecka :)

2015-05-26 @ 12:05:37
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0