Hallååååå

Det ekar här på bloggen haha förlåt för det. Ja jag vet inte riktigt om det hänt något speciellt sedan sist. Jag jobbar på som vanligt och umgås med Precious. Förra veckan blev det mycket sadelträning där hon fick gå runt med sadeln i paddocken med nedsläppta stigläder utan att bry sig om att det rörde sig någonting vid sidan av henne. Dock så snubblade hon till under en träning när hon travade och vrickade säkert benet eller något och blev lite halt. Nu är det bättre och därför bar vi inte tränat riktigt utan vilat för att det säkert skulle bli bra. 
Men igår som ni såg blev det heldusch för Precious del. Hon skötte sig jättebra med tanke på att det var hennes första dusch och att hon var så vattenrädd innan. Hon tyckte det var lite läskigt när vattnet rann ner från rumpan och då trampade hon runt lite, men inte mer än så och det är godkänt!
Jag har även duschat några andra ridskolehästar då de flesta ska på bete på måndag och då ska de bli sommarfina hehe. Ja sen har vi ju avslutning på lördag med uppvisningar, där vi ska visa upp vår hoppkadrilj som vi tränat mycket på.
Jag ska bli bättre på att blogga nu så ni slipper vänta så länge hehe.

Min nyduschade pinglaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0