Milton!

I tisdags hämtade vi hem denna lilla hårboll. Är så glad över denna lilla varelse haha. Milton fick bli hans namn! Han är en tysk spets, kleinspitz som väger 2kg så han är en liten skit haha. Så fruktansvärt söt är han! Och nej, det betyder inte att jag inte tycker om Maddox längre. Varför vi skaffade en hund beror på att jag saknade det här med att ha en hund att ta hand om, gosa med osv. Vi har ju provat att ha maddox här men han älskar att bo hemma hos mamma och pappa med trädgården som han kan springa i flera timmar om dagen. Så det är helt enkelt inte rättvist mot Maddox även fast det gör ont i mitt hjärta. Men jag vet att han stortrivs hos mamma och pappa och mår bra av att bo där.
Så därför skaffade vi en egen liten vovve. Har fastnat för dessa små söta spetsar så det var en sån ras vi var ute efter hehe.
Milton är väldigt busig som en valp är. Han älskar att leka med både bollar, nallar och våra strumpor. Med Glittra funkar det faktiskt bra även fast hon i början undrade vad det var för något vi hade tagit med hem haha. Kommentarer
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Vilken underbar liten sötnos! Jag längtar efter att ha hund igen, det är så skönt.

2015-08-03 @ 02:52:29
URL: http://escapingreality.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0