Ledig!

Nu är jag ledig i två dagar. Eller ja en dag till då jag varit ledig hela dagen idag hehe. Jag har inte gjort särskilt mycket idag förutom tittat på serie och handlat lite inför imorgon då jag fyller år och det ska vi fira. Självklart har jag varit hos min fina pingla också som njuter av livet på sommarbetet. Känns så skönt att betet är så nära mig så när jag kör bil kör jag även förbi där och kan titta till dem. 
Igår blev jag även klar med psykologi 2a så nu ska jag börja på nästa kurs som är vård- och omsorgsarbete 2. Ska faktiskt bli spännande. Ja jag tycker om att plugga, speciellt eftersom jag är intresserad av det jag valt. Sen tycker jag inte om alla lika mycket men det är väldigt intressant och lärorikt.
Annars rullar livet på som vanligt med jobbet osv. Jag jobbar mycket men har tid över att träffa familj och vänner. Min kusin som är hemma ifrån Stockholm vaxade mina ben i söndags. Herregud säger jag bara haha. Ordspråket "vill man vara fin får man lida pin" stämmer verkligen. Vi var hemma hos min mormor och hälsade på samtidigt och ja hon skrattade åt oss och undrade hur vinkande utsätta oss själva för det där haha. Imorgon fyller jag som sagt år och jag har redan fått min present hehe. Ja jag köpte den till mig själv så behöver inte Laszlo försöka hitta på något. Det är en säkerhetsväst som fungerar som en airbag. Enda sedan jag såg dem för ett bra tag sedan så bestämde mig för att när jag ska börja sitta och rida in Precious så vill jag ha en rejäl väst. Prinsessan är ju inte så liten och om jag nu skulle ramla av så är det en bit ner till marken hehe. Jag ska visa den i ett eget inlägg sedan när jag får tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0