Milton!

I tisdags hämtade vi hem denna lilla hårboll. Är så glad över denna lilla varelse haha. Milton fick bli hans namn! Han är en tysk spets, kleinspitz som väger 2kg så han är en liten skit haha. Så fruktansvärt söt är han! Och nej, det betyder inte att jag inte tycker om Maddox längre. Varför vi skaffade en hund beror på att jag saknade det här med att ha en hund att ta hand om, gosa med osv. Vi har ju provat att ha maddox här men han älskar att bo hemma hos mamma och pappa med trädgården som han kan springa i flera timmar om dagen. Så det är helt enkelt inte rättvist mot Maddox även fast det gör ont i mitt hjärta. Men jag vet att han stortrivs hos mamma och pappa och mår bra av att bo där.
Så därför skaffade vi en egen liten vovve. Har fastnat för dessa små söta spetsar så det var en sån ras vi var ute efter hehe.
Milton är väldigt busig som en valp är. Han älskar att leka med både bollar, nallar och våra strumpor. Med Glittra funkar det faktiskt bra även fast hon i början undrade vad det var för något vi hade tagit med hem haha. Ledig!

Nu är jag ledig i två dagar. Eller ja en dag till då jag varit ledig hela dagen idag hehe. Jag har inte gjort särskilt mycket idag förutom tittat på serie och handlat lite inför imorgon då jag fyller år och det ska vi fira. Självklart har jag varit hos min fina pingla också som njuter av livet på sommarbetet. Känns så skönt att betet är så nära mig så när jag kör bil kör jag även förbi där och kan titta till dem. 
Igår blev jag även klar med psykologi 2a så nu ska jag börja på nästa kurs som är vård- och omsorgsarbete 2. Ska faktiskt bli spännande. Ja jag tycker om att plugga, speciellt eftersom jag är intresserad av det jag valt. Sen tycker jag inte om alla lika mycket men det är väldigt intressant och lärorikt.
Annars rullar livet på som vanligt med jobbet osv. Jag jobbar mycket men har tid över att träffa familj och vänner. Min kusin som är hemma ifrån Stockholm vaxade mina ben i söndags. Herregud säger jag bara haha. Ordspråket "vill man vara fin får man lida pin" stämmer verkligen. Vi var hemma hos min mormor och hälsade på samtidigt och ja hon skrattade åt oss och undrade hur vinkande utsätta oss själva för det där haha. Imorgon fyller jag som sagt år och jag har redan fått min present hehe. Ja jag köpte den till mig själv så behöver inte Laszlo försöka hitta på något. Det är en säkerhetsväst som fungerar som en airbag. Enda sedan jag såg dem för ett bra tag sedan så bestämde mig för att när jag ska börja sitta och rida in Precious så vill jag ha en rejäl väst. Prinsessan är ju inte så liten och om jag nu skulle ramla av så är det en bit ner till marken hehe. Jag ska visa den i ett eget inlägg sedan när jag får tid.

Promenad

Även fast hon står på bete så finns det tid för promenad. Så himla mysigt!

Åska!

Vaknade tidigt imorse att det åskade ute. Min sambo jobbade natt så jag var helt själv hemma och jag som redan är rädd för åska.. Satta mig i trappan, höll för öronen och blundade haha. Kunde lägga mig sen när det var över.
Har varit hos min pingla på sommarbetet som låg och sov när jag kom. Fixade henne och åkte sedan vidare till stallet för att träffa lite människor där. Jobbar så mycket nu så hinner inte vara där men idag börjar jag 16 så kunde vara där en stund. Och det behövdes verkligen, andas ännu mera häst och träffa de underbara människorna. 

Hemma!

Har varit i Ungern sedan i torsdags och kom hem idag. Vi har träffat min pojkväns familj. Hemma igen vilket innebär jobb imorgon. Har längtat lite faktiskt hehe.

Åkte direkt till min fina stjärna såklart ❤️RSS 2.0