Uppdatering

Det glädjer mig att se att ni fortsätter klicka er fram till min blogg även fast jag inte har uppdaterat på länge. Vill även tacka för alla "krya på dig" kommentarer det värmer verkligen.
En snabb uppdatering av vad som har hänt så har jag inte mått bra och gör inte det 100% nu heller men är på bättringsväg. Jag gick till läkaren som konstaterade att jag behövde ta det lugnt och vara sjukskriven i tre veckor. Under tiden skulle jag fundera över mitt liv med både jobb, skola, hem och häst. Och jag har verkligen funderat på hur jag ska göra med mitt liv och har valt att hälsan går först helt enkelt.
Läkaren konstaterade att jag stressade för mycket som ledde till både ångest och depression. Jag har inte mått bra i höst och vet själv att jag känt mig nedstämd/deprimerad och haft panikångestattacker. Dock tog jag inte tag i det och nu med den nya tjänsten, pluggande, hem, häst och vila så blev det för mycket helt enkelt vilket gjorde att allt detta eskalerade. Jag har börjat på en medicin för depressionen och ångesten och det var rätt jobbigt i början då jag kände mig väldigt trött och slö. Jag känner att det går mot rätt håll men har inte samma kraft riktigt ännu. Det tar ju ett tag innan kroppen vänjer sig vid medicinen och jag tror och hoppas att allt kommer att lösa sig nu till slut. Jag känner verkligen att min läkare förstår mig och vill hjälpa mig vilket jag inte har känt innan då jag sökt hjälp för bland annat panikångesten tidigare eller när jag velat bokat tid har de inte riktigt lyssnat och då har jag helt enkelt struntat i att boka en tid. Men det känns verkligen bra när läkaren säger "vi ska klara av detta tillsammans". Att ha någon som tror på en och som vill en väl är otroligt betydelsefullt i dessa situationer. Jag får absolut inte glömma min fina familj och underbars vänner som alltid finns där och stöttar mig vilket också är oerhört betydelsefullt.
Eftersom jag är sjukskriven och bara ska ta det lugnt och vara avslappnad har jag valt att inte blogga dels för att jag inte mår bra vilket inte blir särskilt roliga inlägg och för att det inte ska kunna stressa mig på något sätt. Jag är sjukskriven ett tag till och efter det ska det bli bättring!

Uppdatering

Jag vet att det är väldigt tomt här och att ni vill att jag ska uppdatera. Jag har mått väldigt dåligt den senaste tiden men emellanåt mår jag bra. I skrivande stund mår jag pyton. Var hos läkaren igår och hoppas att jag får svar på blodprover inom kort för att göra något åt det. 
Bloggar igen när jag mår bättre.

Fredag!

Ja äntligen är det fredag idag. Veckan har varit väldigt intensiv med olika arbetsplatser, olika rutiner, många nya personer och namn. Det är ju omöjligt att kunna allting direkt jag menar jag ska kunna åtta olika arbetsplatser som även har olika avdelningar det går inte på en dag så det har varit väldigt mycket i huvudet. Men jag tycker det är jätteroligt!
Det har varit sol nu några dagar också men minusgrader så det är väldigt hårt i marken. Jag tränar som sagt var inte mycket när det är hårt i marken med Precious eftersom hon ömmar så mycket. Så det har varit mycket pyssel denna veckan. 
Imorgon börjar även Melodifestivalen och ja min familj är alltid väldigt insatt i det eftersom jag har en bror som totalt ÄLSKAR Melodifestivalen haha. Jag hålla alla mina tummar för Eric Saade såklart ;)
5 år sedan!

Idag är det 5 år sedan min fina och älskade Mowgli fick avlivas. Min älskade och underbara Mowgli...
Helgen!

Helgen har varit mycket bra. Som sagt köpte vi med oss mat till mamma och pappa och mös hemma hos dem i fredags. Igår var det först ridlektion och det blev ett dressyrpass på Riffe. Det vsr en riktigt rolig övning och jag hade med mig Riffe hela tiden och det gick superbra! Övningen var att vi först skulle rida på stora volten vid A och sedan görs en liten volt från x. Sedan byta om volt och göra samma på C-volten. Detta gjordes i trav och sedan gjorde vi de stora voluterna i galopp och de små i trav och till sist blev det alltihopa i galopp. Riktigt roligt vsr det och Riffe var följsam och tyckte det var jätteroligt. Alltid kul att rids en häst som är så samarbetsvillig och som tycker det är roligt. 
Efteråt var det fix i stallet innan det var dags för att gå in till Pia för en spelkväll. Vi hade spelat på V75 och följde det live. Vi satt framför tvn och åt god hemmagjord pizza och drack både vin och cider. Det vsr mycket trevligt och när V75 var över var vi kvar några timmar och fortsatte ha det jättetrevligt. 
Jag kan säga att det inte var liks roligt att gå upp idag när klockan ringde runt tjugo i nio. Var stalltjej idag men fick åka hem tidigare då det skulle bli en lång dag annars och vi hade fixat nästan allting. Precious fick stå inne några timmar och tugg hö och titta runt på alla elever. Hon sköter sig alltid i boxen och är nyfiken och ska se vad som händer. Tycker det är bra träning för henne också att vara med om mycket rörelse och lite mer ljud än vanligt. Var hemma hos mamma och pappa lite innan vi begav oss hem. 
Har pluggat klart ett kapitel nu och ska äta. Idag var det Laszlo som stod för maten. Skönt hehe. Imorgon börjar allvaret och jag ser verkligen fram emot det! 

RSS 2.0