Rhodos

Igår kom vi fram till Rhodos och här ska vi vara i en vecka nu. Det känns konstigt att inte ha några ansvar och måsten utan bara ligga vid poolen eller stranden och koppla av. Jag som alltid brukar ha något och göra tycker det känns lite konstigt såklart hehe. Lite rastlös blir man men det är skönt att vara i värmen iallafall.


Höstterminen

Idag var det första ridlektionen för mig denna hösttermin. Denna period har jag Lighten som jag ser fram emot väldigt mycket. Idag var det hoppning på schemat. Till en början var Lighten väldigt osäker och hade inget vidare självförtroende. Hans motor dog lite innan hindret så jag fick verkligen pusha honom. Han tvekade och blev som en banan i både kropp och hals då han tvekade. Jag fick korrigera honom väldigt mycket på ett lugnt men bestämt sätt för att vinna hans tillit. Vi började med låga hinder till en början med vilket kändes rätt då han var så osäker. Mot slutet fick han ett sånt självförtroende så vi hoppade 85cm utan att han kändes osäker. Han vart som en annan häst och hade en riktigt bra framåtbjudning och liksom sög tag i hinderna. Riktigt roligt var det och att man känner själv att man har gjort rätt. Han får en stor guldstjärna av mig och Pia berömde oss så mycket!
Provade även att rida i min säkerhetsväst för första gången. Den var riktigt bekväm och man kände inte ens att det var en väst man hade på sig då den är som en jacka. 


Fina Lighten. En gammal bild men fortfarande lika fin!Hemma!

Igår kom min fina pingla hem. Vi gjorde så att hon fick prova att åka transport själv för allra första gången. Hon får en stooooor guldstjärna då hon skötte sig exemplariskt. Hon gick rätt på och stod helt stilla. Hon vart så glad när hon fick komma ut till sina kompisar igen, speciellt Zeke som hon är förälskad i.
Idag fick hon en dusch. Så himla skönt att duscha av henne innan vi åker på söndag. 
Sol och värme!

Nu har sommaren anlänt och bjudit på flera dagar med sol och värme. Jag är fortfarande vit som ett lakan medan andra har en fin solbränna haha. Jag får ta igen solbrännan när vi åker till Rhodos om några veckor hehe. Jag jobbar så mycket och gör jag inte det så har jag andra planer så det finns ingen tid till solning. 
Det här med sol och värme kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om eller ej hehe. Som hästmänniska uppskattar man inte riktigt de varma dagarna med gassande sol. Då syftar jag på alla flygfän som kommer när det är varmt som är på hästarna heeeela tiden. Sedan älskar jag ju sol och värme så på ett sätt tucker jag om det också. Ja det är inte lätt för vad man ska tycka haha.
Jag har inte så mycket att uppdatera om egentligen. Ville bara skriva något så att mina nära och kära som läser min blogg vet att jag lever. 

RSS 2.0