Träning!

Nu sitter jag i soffan efter en välförtjänt dusch och är helt seg i hela kroppen. Idag har jag börjat med styrketräning med min egna personliga tränare haha. Ja det är min sambo som är min tränare. Han vet bra övningar och la upp det lagom för mig idag. Det känns i kroppen ska jag säga. Jag har länge velat träna men vet om att jag inte kommer iväg till något gym. Därför passar det jättebra stt träna här hemma. 

Idag har det varit jobb som stått på schemat. Det har regnat precis hela dagen förutom nu då det lugnat ner sig. Det är inte bara idag det har regnat och blåst utan det har varit så de senaste dagarna. Får hoppas på sol så att allt kan torka upp.

Jag var även iväg idag och köpte ett par nya skor till jobbet. Jag har haft mina kära Reebok easy tone som har hängt med väldigt länge. Dock är de så använda så det är hål i sulan hehe. Var inne på Nike Air och har provat och sådär också men inte kunnat bestämma mig. Så idag blev det faktiskt ett par nya Reebok easy tone fast nyare modell så hehe. Jag vet om attde du FU gerar på mig. Jag får varken ont i fötter, knän eller rygg trots långa dagar, så jag tyckte det var bäst att köra på dem igen. 

Kommentarer
Postat av: Cajsa

önskar dig en god morgondag!

2015-04-15 @ 21:42:55
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

2015-04-15 @ 22:57:08
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Annelie

snygga skor :)

2015-04-16 @ 03:22:24
URL: http://lie7.for.me
Postat av: Anita

Gud så härligt att komma igång med träning :D

2015-04-16 @ 10:39:13
URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0