Måndag

Måndag idag vilket innebär att jag har varit ledig idag. Eller ja jag har varit ledig i helgen också hehe det har varit rätt skönt faktiskt då det har varit fint väder.

I lördags började dagen med ridlektion som vanligt. Fast i lördags red jag två lektioner. Första lektionen tränade vi på vår hoppkadrilj som vi ska visa upp till sommaren. Det gäller att börja i tid då vi kommer behöva träna mycket. Det ska vara snyggt och se bra ut. Jag har fina Farras och rider bredvid Elin ocj Leo. Leo kommer utifrån och jag var lite orolig över hur det skulle gå med dem bredvid varandra. Men det gick jättebra och de skötte sig fint bredvid varandra. Vi började med att skritta igenom programmet, sedan trav och sedan provade vi galopp som vi ska göra annars också. Det blev lite kaos emellanåt men vi tränar ju för en anledning. Det är en annorlunda hoppuppvisning och därför måste allt stämma. Påminn mig att jag ska lägga upp resultatet till sommaren ;)

Efteråt blev det ett dressyrpass med Eagle. Vi jobbade på volterna vid A och C. Vi jobbade på att ställa hästarna både innåt och utåt i skritt och sedan i trav. Vi hade sedan galopparbete som innebar att vi skulle flytta dem in i volten och flytta dem utåt och när vi var på spåret skulle vi fatta galopp. Eagle skötte sig riktigt bra idag och var med på noterna. Han var mjukare idag vilket gjorde allting lättare. Kan ha att göra med ställningarna som vi gjorde så jag är supernöjd med honom.

På kvällen var vi ett gäng som träffades vid 18-tiden och spelade spel och gick sedan ut. Drängarna och cotton eye Joe nånting kom till Galejan. Kan inte många låtar med dem men det var bara en kul grej. Vi dansade och sjöng och det blev ett rejält drag. Himla kul!


På söndagen var jag stalltjej och hjälpte till i stallet och pysslade om min fina. Tränade nh med henne i fredags och innan har jag inte kunnat träna med godis då hon varit för på och inte förstått det här med respekten. Men då hon var rätt ofokuserad sista gånger provade jag med morot i fredags och herregud vad duktig hon var. Hon kan det här med respekten nu och förstod att hon inte fick gå på mig för hon ville ha morot utan hon gjorde det jag bad henne om och följde mig så fint. Sådana pass lever man på länge hehe.


Idag har det blåst riktigt mycket ute och jag har som sagt varit ledig. Ändå blev det tre timmar i stallet där jag tvättade Precious ben och umgick med Anna och Pia. Imorgon väntar ett kvällspass och träning med Precious på förmiddagen och vädret håller sig. 

Kommentarer
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Hoppas det kommer en film på den kadriljen, jag tror aldrig jag har sett en hoppkadrilj.

2015-04-14 @ 03:27:19
URL: http://escapingreality.spotlife.se/
Postat av: Ryttarlivet.com

Vad kul det låter! Ser verkligen fram emot att se en film från hoppkadriljen! :D

2015-04-14 @ 06:23:50
URL: http://www.ryttarlivet.com
Postat av: Ryttarlivet.com

Vad kul det låter! Ser verkligen fram emot att se en film från hoppkadriljen! :D

2015-04-14 @ 06:23:50
URL: http://www.ryttarlivet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0