MVG!

HERREGUD!! Jag fick MVG på mitt muntliga jag gjorde idag. Jag kan absolut inte fatta detta. Jag? Ett MVG i engelska?? Det hade jag aldrig trott. Jag fick ett B men det är ju MVG :) Herregud vad glad jag är!!!

Onsdag!

Idag är det onsdag och jag har redan varit i skolan och slutfört min sista uppgift. Nu är det bara nationella kvar nästa vecka men det är inte så mycket jag kan plugga till då. Tyvärr är min ordinare lärare sjukskriven och det var strul nu innan vi fick en vikarie. Jag var lite nervös om vi skulle få vikare för att jag måste vara klar med allting tills nästa fredag. Den muntliga redovisningen idag gick faktiskt okej. Jag har ingen aning om betyg än men han skriver nog snart ut det på datorn till mig.
 
Senare idag så är det stall på schemat såklart. Det är även min ridlektion idag och då ska vi ha dressyr och jag har Eagle. Han är verkligen en stor favorit för mig just nu.
 

Frukost!

Jag har alltid haft svårt för att äta frukost såsom mackor, flingor och sådana saker. Men nu har jag hittat min grej! Jag äter nu müsli med en god yoghurt till. Jag äter det inte direkt när jag gått upp utan en halvtimme - en timme efter jag gått upp. Nu kommer min mormor bli glad att jag äntligen äter frukost! Det är faktiskt jättegott och axa har massor med goda müsli. Just nu äter jag tropical och det är en favorit! Jag har bara ätit den men ändå (a) haha.
 
 

Slut!

Herregud jag är helt slut. Har varit i stallet idag och duschat häst och det vanliga jag gör där ute. Är jättetrött nu men vet inte om det är pga arbetet eller om jag börjar bli sjuk.

Igår var det eurosivion kväll hemma hos min morbror och hans fru. Min mormor kom också och så alla vovvar såklart. Det var en trevligt kväll med trevligt sällskap och god fika. Jag hade bakat en äppelpaj som vi tog med och den var super.

Skolan går bra och nu är det bara två veckor kvar. Jag har gjort 4 av 5 uppgifter och tänkte göra klart sista på tisdag och hålla en muntlig redovisning. Sedan ska jag ha nationella den sista veckan. Jag har planerat bra så jag hoppas det blir som jag tänkt mig nu :)

Fredag!

Fredag är nästan som vilken annan dag för mig. Skillnaden är bara att jag är ledig idag. Åkte in till stan och lunchade med en kompis. Var jättekul att träffa henne igen. Åkte till min farmor sen med Laszlo, Tommy och Maddox. Handlade och sen åkte vi hem. Började läsa boken idag och det är superbra! Sen tyckte mamma att vi skulle gå ut och äta så jag, mamma, Laszlo och Tommy åkte och åt på Blue Thai sedan tog vi kaffe på Roberts coffee. Var hur mysigt som helst. Imorgon kommer det vara ännu en heldag på stallet. Hoppas bara vädre är fint :)

SM-GULD

Herregud vilken match!! Matchen mellan Drott och Kristianstad var verkligen en rysare. Kristianstad ledde hela matchen och flera gånger så trodde jag att det var kört för Drott. I första halvlek så på 9 minuter gjorde Drott 1 mål. Men efter andra halvlek kom de tillbaka och jag var supernervös. I slut minuten så stod det 27-27 och i de sista sekunderna så gjorde Drott mål och det betydde allstå ett SM-guld. Pappa satt ju såklart och grät av lycka och jag hoppade i soffan (nästan i alla fall). De är verkligen värda detta guld!!

Inget plugg

Idag tyckte jag att jag förtjänade en dag utan plugg. Jag har inte gjort så mycket idag. Var ute en på en långpromenad med Maddox och Laszlo. Jag har även rensat min garderob, bakat muffins, tittat på tv och lagat kvällsmat. Men imorgon är jag redan tillbaka med pluggandet och ska börja läsa en engelska bok. Får se hur det går. Ska även träffa en kompis imorgon och luncha så det ska bli kul. Är ledig från praktiken imorgon också så efter lunchen är det bara plugg.

C!

Herregud jag är så lycklig! Gjorde provet om stiltransponering idag och det hela slutade med att jag fick ett C alltså VG. Jag som har satsat på ett E som är ett G. Nu ska jag göra klart debattanalysen och ja där satsar jag inte högre än E eftersom det är muntligt och sånt. Ska också låna en engelska klassiker och läsa den och ha prov. Får hoppas jag hinner med det provet nästa vecka, alltså måste jag redan nu börja läsa boken.

Säger hej!

Jag lever! Jag ville bara säga hej här på bloggen. Jag har så himla mycket nu. Det är jättemycket plugg och många uppgifter som ska göras. Tänk de som läser på gymnasiet läser in engelska B på 1 år typ och jag ska läsa in på 5 veckor så jag har verkligen mycket att göra. Är jag inte hemma och pluggar så är jag ute i stallet. Och de senaste dagarna så har det också varit jättefint väder och jag har fått sitta inne och plugga. Men men jag får se det positivt att det bara är 5 veckor av mitt liv som jag gör det här och jag kommer verkligen att ångra mig om jag slutar med engelskan nu.

Annars går det bra med engelskan. Jag har skickat in en uppgift och gjort ett prov och de två är en uppgift och slutbetyg på den uppgiften blev ett C alltså ett VG så jag är jättenöjd. Nu ska jag bara bli klar med de andra uppgifterna. Imorgon ska jag till skolan igen och skriva ett stiltransponeringsprov! Gjorde även ett litet arbete om stiltransponering som jag fick C på. Det som är så bra med Lernia är att man får själv bestämma när och hur man vill plugga.

Nu ska jag nog gå och titta lite på tv innan det är dags för att sova. Jag har ett prov som väntar imorgon!

Mycket just nu!

Nu är det mycket som händer i mitt liv. Kom hem från Göteborg i söndags efter en helg som bara bestod av häst. Direkt på måndag så började jag skolan och jag har väldigt mycket att plugga in nu på 5 veckor. Det är 5 stora uppgifter som jag ska göra innan jag slutar och jag har gjort klart en uppgift hittils. Men de andra verkar inte alls roliga att göra faktiskt.. Jag som inte tycker om engelska överhuvudtaget och så måste jag hålla på med det här. Men jag har ändå kvar min praktik så jag pluggar på förmiddagen/lite på eftermiddagen och åker till stallet efter det. Så jag har fullt upp hela tiden!

RSS 2.0