Mat!!

Är så jääkla hungrig! Har jobbat hela dagen och när man kommer hem så är man superhungrig. Mamma och pappa är iväg med så det blir bara jag som lagar maten men idag orkade jag faktiskt inte. Jag är så trött så Laszlo fick åka iväg till kina restaurangen och köpa mat åt mig då de ska laga tacos.
 
Igår var det väldigt trevligt. Pia som äger ridskolan där jag har praktik, hennes man, Malin, Anna, Petra och jag åkte till en restaurang i Helsingborg. Den låg mitt ute på landet och var på en gård. Supermysigt var det och det var god mat med. Pia bjöd på maten som ett tack att vi har hjälpt till så mycket. Åt en jättegod pastarätt och tiramisu till efterrätt. Det var en trevlig kväll med fint sällskap!

Fotlänk!

Jag har fastnat för fotlänkar. Jag har haft en fotlönk på mig i tre år men den gick sönder för någon vecka sen och det känns så naket utan. Nu har jag klickat hem två stycken men självklart gick en sönder första gången jag hade den. Den andra vågar jag inte riktigt ha på mig än då jag har stumpor och då går den nog sönder lätt. Men ska in till stan och hitta en enkel, fin länk.
Fotlänk rhinestone/ hjärtan / glamour Fotlänk rhinestone/ hjärtan / glamour

Minigolf!

Igår var jag och jobbade i stallet. Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag är där men Pia sätter mig i arbete vilket är super! Red även Amaretto en liten stund. Har var spänd och tittade på allting. Så till slut hoppade jag av honom så han fick lukta på alla läskiga saker. Så det blev lite miljöträning. På kvällen åkte vi och spelade minigolf och åt glass efteråt såklart!
 
I lördags blev det en runda på Riffe tillsammans med Anna, Malin, Elin och Petra. Sen såklart röja i stallet.
 
Idag städade vi och ställde i ordning grejer i stallet. Imorgon är jag ledig vilket är bra då gruset till den nya paddocken kommer, så slipper jag vara ivägen. Ska iväg och fixa mina naglar imorgon. Jag som alltid har varit en nagelbitare har slutat och ska försöka få långa fina naglar. Så hon ska hjälpa mig att börja och berätta hur jag ska göra!
 
 

Vila i frid!

Sent igår kväll så tog Stefan sitt sista andetag. Jag fick ett telefonsamtal från min kusin att hennes pappa har gått bort. Det kom som en chock även fast vi visste att detta skulle ske. Han har haft en hemsk sjukdom som tyvärr vann över honom. Stefan var min farbror och har var verkligen en underbar människa. Som tur var har jag fina minnen av honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag är så himla ledsen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag kommer att sakna honom jättemycket. Jag tycker de är så synd om mina kusiner med att de mister sin pappa som bara blev 49 år. Det är hemskt att en person som har levt ett sunt liv och verkligen tänkt på sin kropp drabbas av denna hemska sjukdom. Livet är orättvist!

Packat!

De senaste veckorna har bara bestått av att packa i stallet. Men eftersom det har varit lektioner så har det varit svårt vad man ska packa. Igår var det sista dagen med lektioner och efter sista lektionen flyttade vi hästar och allt som var kvar. Ridskolan ska nämligen flytta typ 400m bort till en annan gård. Pia har köpt en egen gård och ska fortsätta att bedriva ridskolan där. Idag är jag ledig och jag bara slappar och tar det lugnt. Förra veckan blev det bara att jag var ledig en dag eftersom vi hade så mycket att göra. Men nu är det klart! Nu ska bara alla saker på rätt ställe i det nya stallet men det tar vi imorgon.

1 månad kvar!

Tiden bara springer iväg! Igår har jag varit på praktiken i 2 månader och har bara en månad kvar. Idag är det 1 månad innan vi åker på semester. I fredags tog Karolina studenten och då kom jag att tänka på att det är ett år sedan jag tog studenten. Det är sjukt hur fort tiden går! Det har varit fantastiska dagar med fint väder här i Halmstad och jag bara njuter av värmen. Tänk sedan när vi åker till Ungern och det är ännu varmare!!! Jaja jag har inte fått mitt betyg ännu men jag hoppas verkligen att jag får det denna veckan. Nästa torsdag ska de senast vara inskickat. Jag är inte nervös, än. Jag vet faktiskt inte heller vad jag kommer få i slutbetyg.

Nu ska jag äta lite mat och sedan 15.00 åker jag till stallet som vanligt!

Glass!

En av de bästa sakerna med sommaren är all glass man äter. Jag är verkligen en glass människa och älskar glass. Speciellt när vi äri Ungern för de har så god glass där och varje kväll äter vi glass där. Min favorit är pistasch. Hur god som helst!!
 
 

Sveriges Nationaldag!

Idag är det den 6 juni alltså Sveriges nationaldag. Jag firar inte denna dag särskilt mycket. Det är som vilken annan dag som helst för mig. Jag har ätit en god frukost med min älskade pojkvän innan han åkte iväg på träning idag. Har även varit ute på en runda med Maddox. Snart ska jag även till stallet som vanligt. En underbar dag!

Tillbaka!

Ja det var ett tsg sedan jag bloggade. Är helt klar i skolan nu. Gjorde nationella i engelskan då förra veckan. Vet inte slutbetyget än. Ville helst att läraren skulle skicka betyget i fredags så kompetenscentrum kan skicka det till mig sen så att jag kan skicka in till högskolan. Men nej! Han hade inte rättat klart. Alltså hoppas jag då stt han blir klar tills på fredag. Behöver ha betyget så fort som möjligt. Jag tror att den 20 juni är den sista dagen för att skicka in betyg till högskolan.

Var och firade Emilia igår. Var riktigt trevligt faktiskt. De grillade och bjöd på supergod mat och tårta. Det var ett hus som hade brunnit i Getinge och det var så hemskt att se. Verkligen allt hade brunnit ner. Den familjen har absolut ingenting kvar. Hur jäkla hemskt är det inte?
 
Praktiken i stallet går bra. Trivs verkligen med att vara där ute. Snart har jag haft praktiken i 2 månader och då har jag bara en månad kvar. Vad ska jag göra sen? Jag som är van vid att vara i stallet nästan varje dag nu. Men det löser sig säkert!
 
 
 
 
Johan grillar i regnet!

RSS 2.0