Hemma!

Eller ja... Har varit hemma sedan söndags hehe. Har varit i stallet både idag och igår. Provade att hoppa bana med Eagle idag och det gick bra! Så då blir det tävling på torsdag. Imorgon fyller jag hela 20 år. Jag känner mig absolut inte som 20. Menmen.


1 vecka!

Idag är det en vecka kvar tills vi åker till Ungern och ungefär en vecka tills min praktik är klar. Tiden har gått så fort, lite för fort och jag känner att jag vill inte att praktiken ska ta slut. Jag trivs verkligen där! Det var ridäger nu i två dagar för små barn och idag började det ridläger för större ungdomar typ.
Igår var vi i stan och fixade lite inför resan. Vi hinner inte riktigt att åka in till stan nu dessa dagar som kommer men det måste vi eftersom vi köpte för små barnkläder till Laszlos kusiner. Typiskt!! Så det är bara till att åka in och byta.
Idag var jag ju såklart i stallet som vanligt och jobbade med det som jag brukar och fick även rida Amaretto. Det gick så himla bra! Jag var så glad efteråt och kände den underbara känslan i kroppen när kommunikationen mellan häst och ryttare verkligen funkar. Jag har haft lite svårt för Amaretto då han är lite nervös och spänd och har inte riktigt lyssnat på mig, men idag så fick han en guldstjärna av mig!!

RSS 2.0